Alfa Romeo 75 20 TS Unieke staat

dick

Een mooie en vooral originele Hollandse Alfa Romeo 75 2.0 TS is die er nog, jawel maar het is wel wat ze noemen, een witte raaf, deze uit 1990 is antraciet en heeft een NAP gecontroleerde km stand van 156000. Toen wij de Alfa aankochten was hij reeds in een mooie staat, desondanks hebben we toch nog een aantal punten op de i gezet om hem zo perfect mogelijk te maken, roest en schades zijn deze Alfa vreemd wel hebben we een aantal delen laten spuiten wegens geringe lakbeschadigingen.

Technisch zijn er een aantal werkzaamheden uitgevoerd waaronder het vernieuwen van de gehele uitlaat. Het rijden is een waar genot in deze twinspark, motorisch geen slag verkeerd en het schakelen gaat zonder gehakkel van weerbastige  synchromeshringen , het uitgekiende transaxle systeem, versnellingsbak/differentieel  achterin, maken een zeer sportieve rijstijl mogelijk.

 Een uniek exemplaar voor de echte liefhebber. Wat nu duur lijkt is zeer zeker in de toekomst goedkoop, de Alfa 75 wordt al een behoorlijke gezochte auto met de V 6 en de 20 Twin Spark  als voorkeurstypes.
sold

3 11 9 8 6 5 4 12 15 16 17 18 19 20 22 24 25 28 A radio29