Leuke Renault R 8 1967 origineel/gaaf

Gebruikssporen,patina, een ding is zeker deze Renault R8 Major uit 1967 is geen concourswinnaar op het mooiste jongetjes concours. Wat hij wel is, een bijzonder origineel exemplaar, een survivor  met een buitengewone gave carrosserie en een keurig net interieur die de 62500km als echt doen vermoeden met de nadruk op vermoeden, rijden doet hij ook zonder problemen en de apk is geldig tot 8/2019.

Hij is als vervoermiddel zeer lang gebruikt door een Nederlands echtpaar bij hun 2e huis in Zuid Frankrijk in 1994 meegenomen naar Holland en gestald in een droge en verwarmde garage. Een bevriend en gepensioneerd  garage houder heeft hem recentelijk technisch helemaal in orde gemaakt en voorzien van een apk. Mijn advies aan een aspirant-koper, laat hem zoals ie is onderhoud hem netjes en je hebt gegarandeerd rijplezier.

sold