Volvo 340 GL Unieke Staat 35635 KM!!

De evolutie van de oorspronkelijke Daffodil  de Volvo 340 was zo gek nog niet hij was ruim zeer comfortabel en uiterst betrouwbaar. In de early days een auto die je veel op de Hollandse wegen zag en een schare van liefhebbers had die totaal verknocht waren aan de 340. Tegenwoordig zie je ze bijna niet meer, vele zijn naar de val van de muur richting Oostblok vertrokken anderen gerecycled tot o.a. broodroosters.

Wij kunnen de wegen weer wat vrolijker maken met deze Volvo 340 Automaat/Variomatic  in jawel GL uitvoering uit 1987, natuurlijk zoals zoveel van oud vrouwtje geweest deze is daarop geen uitzondering, ondanks dat ze er praktisch niet mee reed kon ze geen afstand van de Volvo doen. Een plaatselijk  garagebedrijf zorgde telkens voor de APK men haalde de 340 dan op en bracht hem terug. Het zal U niet verbazen dat hij daarom een zeer lage km stand heeft, thans bevestigd door de NAP op km35635, de NAP geeft een duidelijk beeld van de afgelegde km’s per jaar.

Hij is optisch en technisch in een zeer mooie en originele staat, het geheel verkeert in een bijna nieuwstaat, recentelijk zijn er nog nieuwe banden gemonteerd, slijten deden de vorige  niet maar ze werden wel oud. Een leuke auto voor iemand die aanvulling zoekt voor een verzameling of voor iemand die hem nog jaren gewoon dagelijks wil gebruiken, we laten iedereen vrij voor zijn of haar beweegreden tot aanschaf.

Sold