Mercedes 320S AUT 1999 Unieke staat

Deze prachtige Mercedes 320 S Aut. is het levendige bewijs dat wanneer de vorige eigenaren echte liefhebbers zijn een auto tot in lengte van dagen er perfect en verzorgd uit kan zien zowel technisch als optisch. Deze Mercedes 320 S werd om aan de grote vraag te voldoen door een lokale MB dealer in aug. 1999 vanuit Duitsland geïmporteerd, febr. 99 was het bouwjaar.

We denken dat deze Mercedes 320S Aut. een positieve uitzondering is, kwalitatief gezien, op het momentele aanbod van deze types,  er is geen dubbeltje gespaard om de kwaliteit van deze MB te bewaren. De boekjes en sluitende NAP zijn aanwezig, huidige km stand 222693. Bij het RDW zijn officieel 2 vorige eigenaren gemeld. De Mercedes is een aantal jaren geleden geheel over gespoten door een zeer vakkundig bedrijf uit de regio. Het interieur verkeerd nog steeds in een bijzonder mooie staat.

Een uitgelezen kans om een van de fijnste limousines te berijden uit de afgelopen decennia. Tevens door zijn leeftijd fiscaal aantrekkelijk voor de bijtellingsregeling.

Sold