Suzuki SC 100 GX 1981 Unieke Survivor

Een echte survivor  deze Suzuki 100 C GX uit 1981 met origineel 59389km. Deze unieke coupeetjes werden gebouwd tussen 1979 en 1981, veel werden er niet verkocht want ze waren niet alleen prijzig maar eigenlijk ook alleen geschikt voor 2 personen alhoewel achterin nog wel een minuscuul bankje aanwezig  is. Het zijn echte sportwagentjes, slechts 642 kg, potent 1000cc 4 cilinder motortje en een zeer omvangrijk dashboard met diverse klokken en sportstuur.

Deze origineel Hollandse uitlevering, met het mooie XG kenteken, werd voor 15 jaar geleden van een nieuwe laklaag voorzien omdat de oude lak destijds geen 2K kwaliteit was en dus dof begon te worden. Wij hebben vele foto’s gemaakt van het plaatwerk  zowel in als onder de auto hieruit blijkt dat er geen lasreparaties zijn verricht. Kort na het spuiten is de Suzuki in stalling gezet en niet meer gebruikt.

De reanimatie van deze prachtige Suzuki hebben wij vakkundig uitgevoerd, vele slijtage delen zijn vernieuwd, waterslangen,remmen, alle filters/oliën in motor en versnellingsbak tevens zijn de bougies vernieuwd. Ook  zijn banden incl. het reserve exemplaar vernieuwd. Hij staat er weer gelikt bij, optisch en technisch.

Een Suzuki 100 C GX in deze kwaliteit wordt zelden aangeboden, voor de echte liefhebber een uitgelezen kans er een te bemachtigen.

gereserveerd