Sunbeam (Chrysler) Avenger 1.6 GLS Unieke Staat

Oogverblindend, letterlijk en figuurlijk als dit geen echte jaren 70 look is. Deze SunbeamĀ  (Chrysler) Avenger 1.6 GLS uit 1978 is toch een unieke vreemde eend in de bijt, origineel Hollandse uitlevering, hoeveel zouden er nog meer verkocht zijn, de duurste uitvoering inclusief koplampwissers, veel chroom, mistlampen en een design interieur, volgens de folder kon het totale interieurkleuren schema aangepast worden aan de exterieur kleuren. Wij ruilden deze pracht Avenger deze week in van Ruud uit Castricum een autodidact restaurateur die werkelijk een waar stukje vakwerk heeft geleverd met deze Sunbeam, ruim 2 jaar werk en een goed oog voor originaliteit en kwaliteit kunnen Ruud niet ontzegt worden. Een sublieme kans voor een verzamelaar maar ook voor diegene die er gewoon mee wil rijden. Er is een recent taxatierapport aanwezig. De vraagprijs is een fractie van de kostenprijs dat begrijpt iedereen die hem ziet.

sold