Mercedes 300 E Automatic Extreem lage km stand

 

We zouden natuurlijk een heel lyrisch verhaal bij deze Mercedes 300 E  automaat ,type 124, uit 1986 kunnen maken, hij verdient het zeker, maar de foto’s spreken voor zich dus we houden ons bij de feiten:

Deze 300 E Automaat uit 1986 heeft vele jaren mooi staan  wezen in een privé verzameling, oorspronkelijk een Zwitsers exemplaar, rauchsilber met een dattel interieur. De km. Stand is origineel en aantoonbaar slechts 27518! Ja U leest het goed 27518 km. Er werd goed voor deze MB gezorgd, af en toe werd hij uitgelaten en de monteur die de collectie onderhoud zorgt dat hij optimaal blijft en dat de APK steeds vers is, geen schorsingstoestanden gewoon verzekerd en in de gunstige belasting regeling.

Opties; natuurlijk de fijne automaat, airconditioning, centraal slot, getinte ramen,hoofdsteunen achter, later gemonteerde,lichtmetalen velgen,buitentemperatuurmeter,verzwaarde achterveren, midden armsteun, super Becker audio installatie,elektrische antenne, misschien iets vergeten maar dit zijn wel de belangrijkste.
sold