Talbot Samba 1.4 Cabriolet 1984 Unieke Staat


Is er een mooier, origineler en beter, wij hebben hem nog niet gezien. Deze Talbot Samba 1.4 cabriolet voldoet in ieder geval wel aan deze criteria, hij is uit 1984,130060 km, laatste bouwserie  met 80 pk motor, door zijn lage gewicht en tweetraps carburateur een vlotte jongen. Franse import uit 1996 en sinds 2005 gestald gestaan in een goed verwarmde/geventileerde ruimte.

Wij vonden hem zeer interessant voor een reanimatie omdat hij prachtig in zijn blauw metallic jas zit en absoluut gaaf is, nooit  las of plamuurwerk, voor een serieus geïnteresseerde klant maken wij graag detailfoto’s van de onderzijde. Het mooie originele interieur zag er nog top uit en het in het verleden vernieuwde stoffen Sonnenland cabriodak maakt een zeer goede indruk.

Technisch zijn de volgende punten op de i gezet, fabrieksnieuwe benzine tank, accu,waterpomp diverse slangen en thermostaat, 4 nieuwe banden incl. balanceren uitlijnen, motorisch grote beurt en alle vloeistoffen/filters vervangen. Nieuwe apk 2 jaar geldig
Recente aanpassing: het volgens ons lelijke originele stuur hebben we vervangen voor een custommade  exclusief lederen exemplaar.

Kortom de Samba cabriolet voor de man/vrouw die in een van de weinige nog in deze staat verkerende iconen de zomer in wil.

€ 8750,00