Daf 55 Combi 1969 Uniek ongerestaureerd exemplaar

Gerestaureerd, restauratieproject, ze zullen er vast wel zijn, om een origineel ongerestaureerde Daf 55 Combi te vinden zul je toch goed je best moeten doen, deze is uit 1969 heeft tot 2018 zijn jeugd en oud worden doorgebracht in het warme Italië, droog en warm daar hield hij van. Een verzamelaar die  een collectie van Engelse auto’s bezit was zo gecharmeerd van deze 55 dat hij hem kocht en technisch in topconditie heeft gebracht.

Het interieur en exterieur werden ongemoeid gelaten, de gebruik sporen zijn gering, niks aan doen dus en het mooie patina vooral niet in gevaar brengen. De km klok geeft 36618 aan, dit zou goed kunnen maar er ontbreken harde bewijzen hiervoor. Uiteindelijk bleek het toch maar een vreemde “eend” tussen al die Engelse schonen en wordt dan nu verkocht. Een werkelijk uitgelezen kans voor de Daff liefhebber om een Hollandse Icoon te bemachtigen.

Sold