Daimler Double Six Vanden Plas V12 Series 1 RHD

Deze exeptioneel mooie Daimler V12 Vanden Plas series 1 is uit 1973 en heeft slechts een gedocumenteerde 57603 miles gelopen.  De Daimler maakt deel uit van een privé collectie.
De Right Hand Drive!  Daimler werd destijds aangekocht  i.v.m  tripjes naar Engeland, daar dit de laatste jaren minder frequent gebeurt is besloten de Daimler te verkopen. Een uitgelezen kans om in het bezit te komen van een icoon op auto gebied.

A Daimler V12 Vanden Plas series 1 1973 was already rare at a time they were new. The odds to find a like-new one today are close to zero. This one is coming out of a private collection [RHD] and has only 57,603 miles driven, ever. The Daimler was bought for occasional trips ot the UK. Occasionally became  seldomly, hence the sale. It is the chance to acquire an iconic piece of motoring heritage.
P.O.A.