“Breathtaking” Fiat Barchetta 1997 Grigio Steel

“Breathtaking” is de juiste kwalificatie voor deze kleine rakker, de Barchetta is uit 1997 heeft een aantoonbare km stand van slechts 112180, 2003 vanuit DLD in ons land geïmporteerd, van welke kant je hem ook bekijkt alles klopt, het prachtige zwartlederen wafel interieur en de extra’s doet vermoeden dat het een speciale versie betreft, de echte Barchetta puristen zullen zeker weten welke.

Geen plamuur of lastoestanden, prachtig in zijn Grigio steel jas, we hebben ook foto’s van de onderkant, op verzoek opvraagbaar, gemaakt die laten zien dat alles top is, remschijven en uitlaatsysteem onlangs vernieuwd. Hij wordt afgeleverd met een nieuwe APK en distributieset.
Het is niet de goedkoopste Barchetta maar wij gaan dan ook voor de echte liefhebber en geen koopjeszoeker.
sold!