Citroen E-Mehari de Ultieme Funcar 2018

Verkoop in opdracht:

De E-Mehari is een product ontstaan door de samenwerking van de Fa. Bollore/Bluecar, een grote speler op het gebied van Electro voertuigen, en Citroen. De E-Mehari is net als zijn illustere voorganger uit de 70er jaren een auto met een zeer grote funfactor maar dan volledig elektrisch, hij kan geheel gesloten als ook open gereden worden, alle materialen in het interieur zijn waterproof en net als de oude versie heeft hij afwateringsgaten in de kunststof vloer.

De hier aangeboden E-Meharis zijn van het fase 2 type uit 2018, de fase 1, 2016/2017, had nog  de demontabele canvas delen, bij de fase 2 zijn ze van kunststof met echte ruiten, ook zijn er wat gewijzigde bedieningselementen. Allebei uit 2018 met 8247km voor de wit/wit en 2146 voor de wit/rood uitvoering, bij beiden zijn de belangrijke accu contracten aanwezig.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om een aantal van deze auto’s in te zetten in een ressort in Bonaire voor de verhuur, uiteindelijk bleek het stroom/frequentienet in Bonaire niet geschikt voor de laadsystemen en worden ze nu te koop aangeboden. Een uitgelezen kans om een volledig elektrische Funcar te bemachtigen. Er schijnt voor de particuliere koper een mogelijkheid te zijn van een overheidssubsidie op deze auto’s, of dat inderdaad zo is moet uitgezocht worden, de regelingen veranderen nogal eens.
Sold!