Fiat Panda Young 1.1 2003 Uniek Exemplaar

Dit is toch leuk, een echte survivor deze Panda 1.1 Young, waarschijnlijk een van de laatste in Nederland geleverde exemplaren van het iconische type 141, de eerste serie heeft de cultstatus inmiddels bereikt en zijn behoorlijk aan het stijgen in waarde, de 2e generatie zoals deze uit 2003 gaan ook die kant op met als grote voordeel dat ze met hun 1.1 injectiemotor en 5 versnellingsbak en prima zitmeubilair een stukje kwieker maar vooral comfortabeler zijn.

Volgens het NAP rapport heeft hij nu origineel en aantoonbaar 139021 km gelopen. Wij hebben hem met liefde en oog voor detail in topstaat gebracht zowel technisch als optisch. Voordat we aan hem begonnen is hij grondig geïnspecteerd op eventuele roestvorming, deze was absoluut niet aanwezig. Het resultaat van onze werkzaamheden mag gezien worden. De technische reparaties zijn vermeld in het onderhoudsboekje.

Uiteraard willen we hem verkopen maar we hebben geen haast, het wachten is op de juiste liefhebber of verzamelaar.
Sold