Chrysler New Yorker Fifth Avenue Edition Unieke originele staat PRIJSVERLAGING!

Elke  grote Amerikaanse auto fabrikant heeft een top range in hun progamma, Ford heeft Lincoln, GM Cadillac, Chrysler kon natuurlijk niet achterblijven en produceerde de New Yorker Fifth Avenue. De Fifth Avenue had nog een overtreffende trap en dat is de Edition, die wij hier aanbieden. Hij is uit 1986 en heeft 120.000 miles gelopen. Deze topper is sinds 2011 in ons land, de miles worden gedocumenteerd door de Amerikaanse Carfax tot 2011 hierna neemt de Hollandse NAP de registratie over. Deze Fifth Avenue verkeert in een opmerkelijk mooie en vooral originele staat. De foto’s spreken voor zich.

Wij hebben een aantal technische en cosmetische punten op de i gezet inclusief het ombouwen van de airco naar het nieuwe gas R134 uitgevoerd door een erkend bedrijf, factuur aanwezig. APK tot 08-6-2022. Het rijden in zo’n limousine is een feest, zijdezachte 5.2 V8 en schokvrij schakelende automaat. Hij valt belastingtechnisch in de 25 jaar klasse, een kwartaaltermijn, en heeft voor de zakenman een vriendelijke bijstellingsregeling. Deze Fifth Avenue Edition is er een voor de ware liefhebber van Amerikaanse Limousines.

sold!