Peugeot Partner 1.6 16V Zenith unieke uitvoering

Space Time:

Nu eens geen old/youngtimer, alhoewel de eerste Peugeot Partners/Citroen Berlingo’s al aardig in de buurt komen. Ik heb altijd een zwak gehad voor deze auto’s, multifunctioneel en vaak basic, multifunctioneel is deze Peugeot Partner  1.6 16V nog steeds maar basic kun je hem zeker niet noemen, het is de zeldzame en unieke Zenith uitvoering met de glasdelen in het dak en de specifieke opbergruimtes boven in het dakgedeelte. Hij is uit 2007 en heeft slechts 82198 km gelopen, uiteraard aantoonbaar met het onderhoudsboekje en de onderhoudsfacturen ook ontbreekt een logische NAP niet.

De Zenith heeft het prachtige velours interieur met zeer comfortabele zittingen en vrijwel alle opties die destijds te krijgen waren inclusief het aan het stuur te bedienen soundsysteem. Hij ziet er top uit, zowel interieur als ook het exterieur. Zijn laatste onderhoudsbeurt is volgens de factuur 3000 km geleden gebeurt en de Apk is geldig tot jan 23. Misschien zijn ze wel nooit meer nodig maar er is ook nog een zeer goed set winterbanden op stalen velgen bij de Partner.
SOLD!