Volkswagen Polo 1.2 TSI BlueMotion Highline 2013 22027 Km!!!!

De eerste eigenaresse kreeg deze Polo nieuw van haar vader in 2013, hij werd gekocht bij een locale dealer, in 2017 ging ze op haar zelf wonen en werd het kenteken overgeschreven op haar nieuwe adres, 1e kenteken nog aanwezig. Het betreft een VW Polo 1.2 TSI BlueMotion Highline Edition, handgeschakeld in een 5 deurs uitvoering met de prachtige kleur zwart metalic en een sportief interieur. Hij is voorzien van bijna alle verkrijgbare extra’s destijds inclusief een set winterbanden op lichtmetalen velgen.

Hij heeft aantoonbaar via onderhoudsboekje en NAP slechts 22022 km!! gelopen, de foto’s laten een auto zien die in een absolute topstaat verkeerd, technisch en optisch,  schade en aanrijdingvrij.

SOLD!

Inruil alleen eventueel mogelijk op basis van handelswaarde