Subaru Libero 1.2 4×4 Uniek en zeldzaam 1991

Heinz Zeuner, 1941, uit Leipzig kocht voor zijn eenmans elektra installatie bedrijfje in 1991 een nieuwe Subaru Libero 1.2 4×4, het leuke autootje werd ook privé gebruikt en goed onderhouden en gekoesterd, na het opheffen van zijn bedrijfje kwam de Libero in stalling, van verkoop was geen sprake. Uiteindelijk na stevige onderhandeling nam hij afscheid van zijn kindje en ging hij richting Holland.

Hij had een behoorlijk aantal jaren stil gestaan, wel in een droge en warme ruimte, roest kent hij daarom niet, enkele minimale spots maar niet dramatisch, het interieur ziet er nog onvoorstelbaar mooi uit geen spoortje van slijtage, technisch is hij ook weer goed bij de les,diverse slijtagedelen zijn door ons vernieuwd incl. de banden, hij heeft aantoonbaar 167351 km gelopen.

Een Libero is een multifunctioneel voertuigje, bekijk de foto’s maar een goed, hij is uniek en vrij zeldzaam in deze door ons aangeboden uitvoering/kwaliteit, er zijn wereldwijd veel liefhebbers van de Libero we gaan hem daarom nog niet direct van een NL kenteken voorzien.

SOLD

Heinz Zeuner, 1941, from Leipzig bought a new Subaru Libero 1.2 4×4 for his one-man electrical installation company in 1991, the nice car was also used privately and well maintained and cherished, after the dissolution of his company the Libero came into storage, sale was out of the question. Finally, after heavy but friendly negotiation he said goodbye to his child and the Libero went to Holland.

It had stood still for quite a few years, but in a dry and warm room, so it does not have rust, a few minimal spots but nothing dramatic, the interior still looks unbelievably beautiful, no trace of wear, technically he is also now in a good condition, various wear parts have been renewed by us, including the tires, it has demonstrably run 167351 km.

A Libero is a multifunctional vehicle, take a good look at the photos, it is unique and quite rare in this version offered by us, there are many enthusiasts of the Libero worldwide, so we will not immediately provide it with a Dutch registration

SOLD