Daimler Super Eight 2006 4518!! KM

.

Verkoop  in opdracht:

In 2006 werd deze Daimler Super Eight aangekocht voor een verzamelaar uit het faillissement van Kroymans Germany, het betrof een demo auto met 125 km, in 2011 werd de auto op NL kenteken gezet en heeft op dit moment 4518!!! km gelopen. We kunnen natuurlijk hele verhalen maken maar de foto’s spreken voor zich, nieuwstaat. Wegens veranderingen in de verzameling wordt deze prachtige limousine nu te koop aangeboden.

Sales by order:

In 2006 this Daimler Super Eight was purchased for a collector from the bankruptcy of Kroymans Germany, Jaguar,Aston Martin Dealer, it was a demo car with 125 km, in 2011 the car was registered in the Netherlands and currently has 4518!!! miles walked. We can of course make whole stories, but the photos speak for themselves, mint condition. Due to changes in the collection, this beautiful limousine is now offered for sale.

Sold!