Jaguar XJ6 Souvereign X300 1996 km 52064! Topstaat

Echte wereldreiziger deze Jaguar XJ 6 Souvereign uit 1996 van het X300 type met de superbetrouwbare en fijne 4.0 strait six 24V motor, hij begon zijn carrière als ambassade auto in Japan, 2018 kwam hij naar Holland en ging rechtstreeks in de verzameling van een liefhebber, er werd wel mee gereden en gezien de onderhoudsfacturen ook top onderhouden. De Jaguar heeft gewoon Euro specificaties en een KM teller, de huidige superlage km stand is 52064. Door een iets andere nummerplaatvoorziening mag hij van het RDW de kleine nummerplaten voeren. Behalve een schuifdak heeft hij vrijwel alle destijds verkrijgbare opties.

Wij kunnen hele verhalen maken over deze schitterende Jaguar maar laten liever de foto’s spreken.
Een uitgesproken kans om een van de fijnst sturende Jaguars te bemachtigen met een geweldige reputatie wat de betrouwbaarheid betreft.

Real world traveler this 1996 Jaguar XJ 6 Souvereign of the X300 type with the super reliable and fine 4.0 strait six 24V engine, he started his career as an embassy car in Japan, 2018 he came to Holland and went straight into the collection of an enthusiast, there was driven along and, given the maintenance invoices, also top-maintained. The Jaguar simply has Euro specifications and an odometer, the current super low mileage is 52064. Due to a slightly different number plate provision, the RDW allows him to carry the small number plates. Except for a sliding roof, it has almost all options available at the time.

We can make whole stories about this beautiful Jaguar, but rather let the photos do the talking. A definite opportunity to acquire one of the finest handling Jaguars with a great reputation for reliability.

sold