Lexus SC 430V8 2006 Unieke staat lage km’s

Een klant van ons die reeds een Lexus SC 430 cabrio reed uit 2001 gaf mij in 2018 opdracht een SC 430 te kopen uit de laatste definitieve  generatie met de facelift en 430 V8 VVT-i techniek. Uiteindelijk vond ik er een in de Eifel, Duitsland, van de eerste eigenaar uit 2006 met slechts 72320 km, prachtige uitvoering, Black Onix met een vol lederen Ivory interieur, uiteraard zijn alle destijds verkrijgbare opties aanwezig. Het zeldzame originele lederen kofferset ontbreekt ook niet

Thans gaat deze Top Lexus in de verkoop met nog steeds de lage km stand van 80041, uiteraard is hij steeds perfect onderhouden, alle boekjes en onderhoudsfacturen zijn aanwezig,  interieur en exterieur verkeren nog steeds in een perfecte staat. Een uitgelezen mogelijkheid om een van de fijnst rijdende auto’s te bemachtigen. Door zijn bouwjaar is hij ook fiscaal  aantrekkelijk voor de zakelijke rijder.

A customer of ours who already drove a Lexus SC 400 convertible from 2001 commissioned me in 2018 to buy a SC 430 from the last definitive generation with the facelift and 430 V8 VVT-i technology. Finally I found one in the Eifel, Germany, from the first owner from 2006 with only 72320 km, beautiful version, Black Onix with a full leather Ivory interior, of course all options available at the time are present. The very rare leather suitcase set is also present.

This Top Lexus is now for sale with still the low Km’s of 80041, of course it is always perfectly maintained, all booklets and maintenance invoices are present, interior and exterior are still in perfect condition. An excellent opportunity to get one of the best driving cars. Export/Transport can be arrenged by me

sold!