NSU RO 80 1970 uit langdurig familie bezit unieke staat

NSU NSU NSU een ander merk bestond er niet voor hem, later nog wel AUDI zijn dagelijkse auto maar de NSU RO 80 was zijn grootste passie, als je de oprit op rijdt wordt je al verwelkomt door de vlag met het wapen van Neckarsulm, de geboorteplaats van NSU, bij de deur een mooie keramische tegel met hetzelfde wapen. Doordat zijn gezondheid hem in de steek liet en hij niet meer van zijn hobby kon genieten besloot de familie dat het tijd werd om afscheid te nemen van de verzameling en de NSU RO 80.

Wij namen de RO 80 uit 1970 km stand 31390 over, meer dan 30 jaar in het bezit van de familie, een origineel Hollandse uitlevering zelfs door een lokale dealer destijds. De RO 80 is tot op de dag dat wij hem ophaalden steeds vertroetelt en perfect onderhouden, werd nog met tussenpozen regelmatig bereden. Een prachtige kleurcombinatie dit rood en het onberispelijke beige velours interieur, eenmalig. Hij verkeerd optisch als technisch in een bijzonder mooie/goed staat. Het design en de techniek van een NSU RO 80 laat je steeds weer verbazen, deze is 53 jaar oud ongelofelijk.  

Sold!