Daihatsu Feroza Resin-Top 1.6 SX Inj. Bijzonder mooie staat lage km stand

Een witte raaf moet je soms zoeken, hij kan ook aan komen vliegen, je moet dan wel alert wezen en niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, dat geld 100% voor deze Daihatsu Feroza 1.6 Resin-Top SX injectie uit 1997, 1e eigenaar origineel Hollandse uitlevering met een volledig gedocumenteerd Km stand van slechts 81956, natuurlijk inclusief een logische  NAP.

Deze 4×4 verkeert in een  bijzonder mooie staat, nooit schades of aanrijdingen en een onberispelijk interieur, prachtige two/tone uitvoering, het is een zogenaamde hardtop uitvoering met de mogelijkheid hem om te bouwen naar softtop, het hele softtopgebeuren  zit nog keurig in het plastic en is nooit gemonteerd geweest. De prijs is misschien stevig maar een 2e in deze staat zal moeilijk te vinden zijn.

Sold!