Chevrolet Camaro Z 28 5.0 1985 bijzonder origineel exemplaar

Uit mijn priveverzameling:

Een  bijzonder mooie en zeer originele Chevrolet Camaro Z28 uit 1985 met een 5ltr High Output V8 en vier versnelling automaat. De huidige originele Mijlenstand is 71050. De Camaro is in 2014 aangekocht in Amerika van de eerste eigenaar met een geldige carfax, hierin worden de mijlenstanden vermeld en dat de auto geen schades  heeft gehad, wel zijn er in de afgelopen jaren enkele delen herspoten. Roest of andere narigheid zul je aan deze Camaro niet vinden. De Camaro is destijds geleverd aan een liefhebber met de  aanduiding op het bestelformulier “all speed en no frills” de kenner weet dat dit inhoud dat er zeer weinig extra’s op de auto zitten, ook geen airco, en dat alles is toegespitst op geen vermogensverlies en sportiviteit. Afgelopen jaar zijn er diverse slijtagedelen vernieuwd, remschijven/blokken, voorschokbrekers, ook zijn alle oliën en filters vernieuwd en de accu, het plaatstalen carter van de automaat is vervangen door een aluminium met 1 liter extra inhoud. Recent nieuwe radiator,startmotor en kleine beurt uitgevoerd

Voor de liefhebber een uitgelezen kans een mooie en originele Z28 te bemachtigen die ook in Amerika in deze staat zeldzaam en duur aan het worden zijn.

SOLD!