Peugeot 206CC Roland Garros 2005 lage km stand bijzonder mooie staat

Als je met je hart en gevoel inkoopt en de ratio achterwege laat kun je nooit een prijspakker aanbieden, is ook nooit mijn insteek geweest, uiteindelijk komt er altijd een koper die hetzelfde uitgangspunt heeft om iets te kopen.  Deze prachtige Peugeot 206 CC 1.6 16V is zo’n aankoop.

Hans Joachim, 1945, kocht hem 19-05-2005 nieuw bij een lokale Peugeot dealer, het moest de mooie Roland Garros uitvoering worden in de specifieke groene metallic kleur en het bicolor vol lederen interieur, opties: de 16 inch lichtmetalen velgen, klimaat controle, centr. Slot afst. bed., Peugeot soundsystem met stuurbediening, stoelverwarming etc., etc.,.

De Peugeot is goed gedocumenteerd en de km stand van slechts 73849 is volledig aantoonbaar, boekjes, enkele onderhoudsfacturen en de TUV keuringen zijn aanwezig. Uiteindelijk hield autorijden door omstandigheden voor Hans op en kochten wij deze schitterende cabriolet.

Zoals reeds gezegd een koopje is het niet maar wel een topper voor de echte liefhebber die lang plezier van deze 206 CC wil beleven.

sold!