Peugeot Partner Tepee 1.6 16V 2008 bijzonder mooi

Wij importeerden deze prachtige Peugeot Partner Tepee 1.6 16V uit 2008 van de 2e eigenaresse uit Hanover/Duitsland, de lage km stand van 78978 is volledig gedocumenteerd met onderhoudsboekje, facturen en keuringsrapporten, hij is absoluut schade en aanrijdingvrij zit nog volledig in de 1e lak en het interieur is onberispelijk. Recent zijn er nog 4 nieuwe all weather banden gemonteerd.

Hij is voorzien van de volgende opties: dubbele schuifdeuren, centr. Slot met afst. bediening (beide sleutels aanwezig, airco, Peugeot soundsysteem met stuurbediening, elektrische ramen,getint glas en ook een trekhaak ontbreekt niet.

De Tepee is een multifunctioneel voertuig, 5 ruime zitplaatsen en een grote kofferruimte, voor de achterstoelen zijn ook nog extra vakken in de bodem. Hij wordt bij aflevering voorzien van een nieuwe APK

sold!