BMW Z4 2.2i 6cil Aut 2005 bijzonder mooie staat

Deze bijzonder mooie BMW Z4 2.2i 6cil Aut. uit 2005 is oorspronkelijk een Italiaanse uitlevering, tijdens een vakantie in Italië raakte Alexander Kachurovskiy zo gecharmeerd van de Z4 dat hij hem meenam naar Duitsland, uit de documentatie blijkt dat hij erg goed voor de BMW gezorgd heeft ook heeft hij in de jaren enkele delen laten spuiten getuige de factuur. Uiteindelijk heeft hij hem ingeruild en een Hollandse garagehouder kocht de auto voor privégebruik in 2019. Door omstandigheden heeft hij hem echter niet gebruikt en bleef in zijn verwarmde garage staan, ik ken de garagehouder al jaren en nam onlangs de Z4 onlangs van hem over.

De Z4 heeft thans de km stand 154192, technisch en optisch verkeert hij in een zeer mooie staat, Titansilber met een mooi  bicolor leder/stof interieur, voorzien van een M sport onderstel met de mooie 17 inch velgen, 5 traps automaat, airco, xenon verlichting, stoelverwarming, multifunctioneel lederen sportstuur, radio business cd en extra wisselaar, elektrisch hydr. stofkap, etc.,

Een unieke BMW Z4 2.2i 6cil Aut voor de echte liefhebber.

€ 12250,00