Lancia Delta Turbojet 200 pk 2010 zeer exclusief

Zou dit een toekomstige klassieker kunnen worden, de kans is groot hij heeft het goede DNA en is in deze uitvoering bijzonder uniek te noemen, Wij kochten deze Lancia Delta Turbo uit 2010 van de Duitse eerste eigenaar, gedocumenteerde km’s 110869, boekjes en TUV keuringen aanwezig. Recent complete distributie inclusief waterpomp vernieuwd. Hij is uitgevoerd met de krachtige 1742 Turbo Di Turbojet motor goed voor 200 pk gekoppeld aan een 6 traps automaat ook te schakelen met de schakelpaddles aan het stuur voor de sportieve rijder. Om dit alles adequaat te kunnen stoppen is de Lancia voorzien van Brembo remmen.

Dit alles verpakt in een prachtig design omhulsel in de kleur Rosso Maranello Mica, het interieur kan natuurlijk niet achterblijven in exclusiviteit,  zwart leder alcantara, van de achterbank is de zitting zowel de rugleuning te verstellen, bijna alle opties zijn aanwezig behalve een schuifdak.  APK tot 06-06-2024

Een echte liefhebbers auto deze Lancia Delta Turbojet.

Sold!